Produkter Tjenester Meny
Bad med sort vask, blandebatteri og detaljer. Marmorerte mørke fliser.

Et roterom ble til et lekkert, stilfullt bad

Monica og Knut Rostad bor i Gjerdrum og da barna flyttet ut, fikk paret bedre tid og mer overskudd. Da var tiden inne for å gjøre om det gamle roterommet til bad. Og ikke et vanlig, kjedelig bad men et lekkert bad med hotellpreg!

Monica ønsket seg et stilfullt og mørkt bad med hotellpreg. Hjemmet deres er veldig fargerikt, så derfor ville de ikke ha et hvitt bad. Svart er mer intimt og stilig synes de. 

Inspirasjon til drømmebadet fant Monica på Pinterest, og i tillegg har hun samlet ideer når hun har vært på reisefot gjennom årene. 

Monica forklarte Gro hos oss, hvordan hun ønsket at badet skulle se ut.  Og Gro sendte Monica forslag til produkter hun kunne velge. Monica brukte ikke lang tid på å gruble. Hun var sikker i sin sak. 

Gjennomførte detaljer på badet

Blant produktene hun valgte var både matt sort toalett, innebygget matt sort servantbatteri og sort dusj. Og detaljene er ikke overlatt til tilfeldighetene, det ble til og med sort toalettpapir!

Rommet var i utgangspunktet 12 kvadratmeter, men en vegg måtte flyttes for å få plass til vegghengt toalett, og rommet ble dermed gjort litt mindre - til 10 kvadratmeter. 

Arbeidet med badet tok fire uker, og resultatet ble et mørkt og stilsikkert bad - akkurat som Monica og Knut hadde ønsket seg. Prikken over i-en sørget Monica for selv ved hjelp av styling og detaljer. 

Mørkt og trendy bad

Svart matt på badet er i vinden, bekrefter rørlegger Mads Hallbing Lyngaas i VB Veto Rør.

–  Vi merker at det er flere som ønsker seg det, sier han.

Han er også fornøyd med resultatet av arbeidet på Monica og Knuts bad.

–  Det ble kjempekult. Og det var morsomt å være med på å lage noe som er litt annerledes og som skiller seg ut fra andre bad, sier Lyngaas.

"Da jeg hadde stylet ferdig, måtte jeg klype meg i armen. Var dette virkelig vårt bad? Jeg er superfornøyd med både finish og utførelse. Toppkarakter!"

Monica Rostad